Rólunk

LaBOR

Az üzletünk a LaBOR, Tokaj hegyalja szívében Sárospatakon a Végardó fürdő közelében a Határ út 12 szám alatt található. Vállalkozásunkat 2015 december 07-én indítottuk el.

A bolt igazi kincseket rejt, törekedtünk arra, hogy ismert és kevésbé ismert pincészetek, manufaktúrák és termelők áruit tudjuk szerepeltetni a polcainkon. Olyan termékeket, ami jellemző a Tokaj-Hegyaljai vidékre és fellelhető különlegességekre, mely az ide látogató turistáknak, vendégeknek és itt lakóknak is gasztronómiai élményt nyújthat.

A LaBOR-ban olyan környezetet alakítottunk ki, amely megfelelő hangulatot teremt mind a vásárlók és magunk számára.

Termékeink

Jelenleg 10 pincészet borait kínáljuk - Tokaji és Egri borok-, melyek közül akár kóstolni is lehet választás előtt az üzletünkben. Ezzel kívánjuk segíteni azt, hogy a vevő számára a legfinomabb nedű kerüljön a pohárba.

Megtalálható még polcainkon Tokaj-Hegyalján termett, kiváló minőségű gyümölcsökből készült pálinka. A Tepliczky méhészet varázslatos, mézes különlegességei. A Csicsörke tartósítószer és adalékanyag nélkül készített lekvárjai, szörpjei és gyógynövényes szirupjai. Egy fiatal vállalkozó házaspár által készített laska gombapor. A kézzel festett és akár igény szerint megrendelhető mézeskalácsok és nem utolsó sorban a Tokaji Kávépörkölő manufaktúra kiváló minőségű szemes kávéi.

Mindig nagy szeretettel és mosollyal várjuk új és visszatérő vendégeinket! Gyere Te is nézz be hozzánk!

Web shopunkban nézz szét, válogass és bátran válassz, garantáljuk a minőséget!

bolt8.jpg15.jpgbolt6.jpg