Termékek gyártó alapján Evinor pincészet

1 - 11 / 11
  • Gyors nézet
    3 500 Ft Készleten

    Simkó pincészet 3 puttonyos Aszú 2012. A Tokaj- hegyaljai történelmi borvidék különleges minőségű desszertbora. Készítése a több évszázados hagyományoknak megfelelően , kis fahordós érleléssel történik. Íze, illata, egyedülálló harmóniája tette XIV. Lajos híres mondása szerint a "királyok borává, a borok királyává"

    3 500 Ft
    Készleten
  • Gyors nézet
    4 200 Ft Készleten

    Simkó pincészet 4 puttonyos Aszú 2006. A Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék különleges minőségű desszertbora. Készítése a több évszázados hagyományoknak megfelelően , kis fahordós érleléssel történik. Íze, illata, egyedülálló harmóniája tette XIV. Lajos híres mondása szerint a "királyok borává, a borok királyává".

    4 200 Ft
    Készleten
  • Gyors nézet
    5 900 Ft Készleten

    Simkó pincészet 5 puttonyos Aszú 2008. A Tokaj-hegyaljai borvidék legismertebb és egyben legkedveltebb desszertbora. Készítése több évszázados múltra nyúlik vissza.Szemenként válogatott, aszúsodott szőlőszemek feldolgozásából származik. 

    5 900 Ft
    Készleten
  • Gyors nézet
    7 100 Ft Készleten

    Simkó pincészet 6 puttonyos Aszú 2008. Ritkán készített igazi borkülönlegesség, melyet a Tokaji ékköveként tartanak számon. E különleges italban, Tokaj-hegyalja történelmi hagyományai elevenednek meg. Színe,íze,illata a legnemesebb italok eleganciáját hordozza magában. Ünnepi alkalmak koronájaként ajánljuk. Fogyasztási hőmérséklete 10 Celsius fok.

    7 100 Ft
    Készleten
  • Gyors nézet
    6 300 Ft Készleten

    Simkó pincészet Jégbor 2009. A jégbor a természetes édes borok egy fajtája, amely nevét arról kapta, hogy az elkészítéséhez szükséges mustot fagyott állapotban lévő szőlőszemekből préselik. 

    6 300 Ft
    Készleten
  • Gyors nézet
    2 300 Ft Készleten

    Simkó pincészet Szamorodni 2012 édes. A szamorodni szó lengyel eredetű, (1828-tól használatos), a készítés módjára utal. Önmagából való - az ép és a beaszúsodott bogyók együtt kerülnek feldolgozásra. Az aszúszemek mennyiségétől függően, akár egy három puttonyos aszú minőségét is megközelítheti.Fogyasztási hőmérséklet 11-12 °C

    2 300 Ft
    Készleten
  • Gyors nézet
    2 100 Ft Készleten

    Simkó pincészet Szamorodni 2013 száraz. Aperitifként 10-11 °C-on ajánljuk. A szamorodni szó lengyel eredetű, (1828 - tól használatos), a készítés módjára utal. Önmagából való - az ép és a beaszúsodott bogyók együtt kerülnek feldolgozásra. A Tokaj- hegyaljai borvidék legnemesebb száraz bora. 

    2 100 Ft
    Készleten
  • Gyors nézet
    1 900 Ft Készleten

    Simkó pincészet Tokaji Furmint 2013 Száraz bor. A Tokaj- hegyaljai Kincsem dűlő déli fekvésű szőlőterületéről származó. Az ép érett szőlőbogyók kiválogatásának a kíméletes technológiának köszönhetően az üde savak, gyümölcsízek és hordós jegyek kiválóan harmonizálnak

    1 900 Ft
    Készleten
  • Gyors nézet
    1 900 Ft Készleten

    Simkó pincészet Tokaji Furmint 2013 félszáraz bor. A Tokaj- hegyaljai Kincsem dűlő déli fekvésű szőlőterületéről származó. Az ép érett szőlőbogyók kiválogatásának a kíméletes technológiának köszönhetően az üde savak, gyümölcsízek és hordós jegyek kiválóan harmonizálnak

    1 900 Ft
    Készleten
  • Gyors nézet
    1 900 Ft Készleten

    Simkó pincészet Tokaji Hárslevelű 2013 félédes. A Tokaj-hegyaljai borvidék vulkanikus talajának, egyedi éghajlatának, speciálisan karakteres ízei, valamint a hárslevelű szőlőfajtára annak virágaira jellemző illatjegyek párosulása a maradék cukortartalommal teszik könnyű de mégis karakteres, simogatóan félédes borok élvezőinek kedvencévé. 

    1 900 Ft
    Készleten
  • Gyors nézet
    2 100 Ft Készleten

    Simkó pincészet Tokaji Sárga muskotály 2013 félédes 100 % Muskotály, félédes Tolcsva határában a Kincsem dűlőn termett. Muskotály fajtára jellemző aroma gazdag íz, hízelgő illat teszi kedvelté. 12 C°-on fogyasztva, szárnyasokhoz és desszertekhez ajánljuk.

    2 100 Ft
    Készleten
1 - 11 / 11